τηλ.: 210 9615287

ΝΟΜΙΚΟΣ – DESIGN FIREPLACES.

Ενεργειακά τζάκια – BBQ – Τζακόσομπες – Τζάκια Αερίου – Μεταλλικά Τζάκια – Τζάκια Βιοαιθανόλης – Τζάκια Αμεσης Τοποθέτησης.

Στα Ενεργειακά τζάκια και BBQ, δραστηριοποιείται η επιχείρησή μας, που βρίσκεται στην Άνω Γλυφάδα.
Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε ενεργειακά τζάκια, τζάκια αερίου, τζάκια βιοαιθανόλης, μεταλλικά τζάκια, BBQ και φούρνων αλλά και σε ενεργειακά τζάκια άμεσης τοποθέτησης στις καλύτερες τιμές. Για τους πιο μικρούς χώρους, σας καλύπτουμε με μοντέρνες ή μαντεμένιες παραδοσιακές σόμπες ξύλου.Εναλλακτικά,μπορούμε να ζεστάνουμε τον χώρο σας με σόμπες pellet αερόθερμες ή υδραυλικές. Η πολύχρονη εμπειρία μας καθώς και η συνεργασία μας με σύγχρονους οίκους οπως SCHMID (ΓΕΡΜΑΝΙΑ), MCZ (IΤΑΛΙΑ), NEF (ΕΛΛΑΔΑ), BRONPI (ΙΣΠΑΝΙΑ), ROCAL (ΙΣΠΑΝΙΑ), TRAFORART (ΙΣΠΑΝΙΑ), GLAMMFIRE (ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ), RED (ΙΤΑΛΙΑ), SUNDAY  EXPERT (ΙΤΑΛΙΑ), FESFOC BARCELONA (ΙΣΠΑΝΙΑ) μας έχουν κάνει αποκλειστικούς αντιπροσώπους, πρωτοπόρους στην εγκατάσταση και στην άψογη λειτουργία της εστίας.

Αναλαμβάνουμε αρχιτεκτονικές κατασκευές τζακιών-BBQ με καύσιμη ύλη ξύλο,αέριο ή βιοαιθανόλης και για τους ποιο απαιτητικούς πελάτες,αρχιτέκτονες και μηχανικούς,πάντα με γνώμονα την σωστή εγκατάσταση,άψογη λειτουργία των εστίων και προδιαγραφών της κάθε εταιρίας.

Κάθε ενεργειακό ή απλό τζάκι, επιλέγεται μετά απο μελέτη του χώρου απο την εταιρία μας και αφού λάβουμε υπόψιν τις απαιτήσεις του πελάτη. Η ποιότητα κατασκευής των προϊόντων σε συνδυασμό με την ολοκληρωμένη εφαρμογή μας παρέχουν το καλύτερο αποτέλεσμα λειτουργίας και αισθητικής. Σύμφωνα πάντα με διεθνή πρότυπα τα τζάκια μας είναι από τα ποιό ανθεκτικά,φιλικά πρός το περιβάλλον και με τις ποιό υψηλές θερμικές αποδόσεις. Παρέχουμε γραπτή εγγύηση για όλα τα τζάκια μας, ενημέρωση καλής λειτουργίας και χρήσης και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Το τζάκι θα είναι πάντα το ξεχωριστό κομμάτι του σπιτιού και της καθημερινής μας ζωής.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο-fax:2109615287 από τις 09:00π.μ. -20:30μ.μ.(Δευτέρα-Παρασκευή),09:00π.μ – 15:00μ.μ (Σάββατο)

 

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα για όλα τα Ενεργειακά τζάκια - BBQ

ΤΖΑΚΙΑ ΑΜΕΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ BRONPI

ΤΖΑΚΙΑ ΑΜΕΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ TRAFORART

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ BRONPI

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ MCZ

ΤΖΑΚΙΑ ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗΣ-ΑΕΡΙΟΥ GLAMMFIRE

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ TZAKIA ΣΥΡΟΜΕΝΑ MCZ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΑΜΕΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΜΕ ΦΟΥΡΝΟ

ΤΖΑΚΙΑ ΑΜΕΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ROCAL